Filtreaza dupa

Drujbe

Descrescator
pe pagină

Drujbe

Drujbe/Motofierastraie profesionale dezvoltate pentru cele mai grele conditii de lucru sau pentru activitati casnice. Manerele au forma ergonomica pentru o priza mai buna si confort sporit. Motorul drujbelor este X-Torq ce ofera un consum redus de combustibil si emisii scazute de noxe. Drujbe profesionale si semi-profesionale de la Makita si Husqvarna.

Caracteristici drujba profesionala

Alimentare: drujba cu alimentare cu carburant (benzina), drujba electrica si drujba cu acumulator.

Putere: Intotdeauna trebuie sa alegeti drujba in functie de activitatile pe care doriti sa le efectuati cu ea; astfel, pentru cei care utilizeaza drujba zilnic, le recomandam un model profesional, cu putere mare, iar pentru cei care utilizeaza fierastraul electric ocazional, pentru mici lucrari in gospodarie sau pentru taierea lemnelor de foc iarna, recomandam drujbele semi-profesionale, unde manevrabilitatea este mai importanta decat puterea motorului.

Coordonate de lucru: trebuie luate in considerare caracteristicile specifice lamei si ale lantului. Gasiti modele de drujbe cu lant care se poate monta/ demonta fara scule, fiind echipat cu tehnologia TLC cu ajutorul careia lantul se poate regla si tensiona rapid si usor. In ceea ce priveste lama, acestea pot sa aiba dimensiuni intre 30 - 70cm.

Articole despre Drujbe

11 Ianuarie 2018

Cele mai bune unelte pentru pregatirea lemnului de foc

Nu doar cei ce traiesc intr-o zona rurala sunt preocupati in aceasta perioada de aprovizionarea cu lemne pentru foc. Lemnul este o sursa tot mai populara pentru incalzirea centralelor termice, a sobelor sau a semineelor, precum si pentru cuptoarele de gatit sau gratare.

15 Ianuarie 2018

Sfaturi pentru a avea o gradina frumoasa vara asta

Nicaieri nu-i mai bine ca afara, in curte. E sezonul de aur al gradinii, care acum abunda de verdeata si ne aduna aproape de familie si prieteni. Ca sa ai parte toata vara de umbra si verdeata, tine cont de aceste recomandari de ingrijire a gradinii.

23 Ianuarie 2018

Scule si unelte care iti fac munca de dulgher mai usoara (II)

Lucrul cu lemnul este o munca intensa. Ca sa mearga totul ca pe roate, ai nevoie de instrumentele cele mai bune. Intr-un articol anterior ti-am prezentat 5 unelte indispensabile pe care le folosesc dulgherii profesionisti.