Aliaj brazare DYNAFLOW 050"X1/8"X20" (1Kg) Harris

Aliaj brazare DYNAFLOW
Aliaj brazare DYNAFLOW

Aliaj brazare DYNAFLOW 050"X1/8"X20" (1Kg) Harris

Descriere
Dynaflow® este un material pentru brazare premium din categoria materialelor de brazare cu continut mediu de argint. Dynaflow se topeste si curge la temperaturi foarte apropiate de Stay Silv 15 si ofera proprietati mecanice ale imbinarii comparabile cu acesta. Acest lucru face din Dynaflow o alternativa excelenta de reducere a costurilor fata de aliajele de brazare cu continut de 15% argint. Acest material a fost proiectat cu deosebita atentie, avand specificatii tehnice de productie mai stricte decat standardele existente pentru brazare cupru cu cupru

Compozitia chimica

Argint – 6%, Fosfor – 6.1%, Cupru – 87.9%
Solid 643ºC, Lichid 796ºC
Rata fluiditate* 3 (* Cu cat rata de fluiditate este mai mare, cu atat materialul de brazare este mai fluid atunci cand este in stare lichida)
Recomandare distanta intre piese .003” / .006”

Utilizari
1) Imbinarea cuprului cu cupru (nu necesita flux) . Suprafata de contact a imbinarii trebuie sa fie curata, fara impuritati, bavuri, uleiuri, vopsele ..etc. Pentru inlaturarea acestora se recomanda utilizarea unui burete abraziv pentru curatarea suprafetelor de contact (De ex. SET BURETI 10 BUC 160300 REMS)

2) Imbinarea cuprului cu alama – necesita flux (de ex. Flux pasta Eco Smart verde 500 gr) . Suprafata de contact a imbinarii trebuie sa fie curata fara impuritati, bavuri, uleiuri, vopsele etc. Pentru inlaturarea acestora se recomanda utilizarea unui burete abraziv pentru curatarea suprafetelor de contact (De ex. SET BURETI  10 BUC 160300 REMS)

Important de stiut
Producatorul, inainte de turnarea fiecarei sarje, verifica cu precizie intervalul de topire, pentru a-i asigura pe utilizatori ca variatia continutului de fosfor este de maxim +  – 0,1%.

Mai important, producatorul urmareste ca variatia punctului de topire, dintre doua sarje, sa fie maxim + sau - 3,33°Celsius . Avantajele acestui control exact se evidentiaza în operatiunile de lipire automata, acolo unde chiar si cele mai modeste variatii ale intervalului de topire pot creste semnificativ numarul de rebuturi. Un alt aspect important este acela ca operatorii manuali nu mai trebuie sa faca ajustari la procesul de incalzire, de la un lot de material de brazare la altul, pentru a obtine rezultate uniforme

  • Brand: Harris Calorific
  • |
  • Cod: 1111000374127

Stoc Limitat

361,76 lei 304,00 lei + TVA
Aliaj brazare DYNAFLOW 050"X1/8"X20" (1Kg) Harris is available for purchase in increments of 1
Kg
Adauga la wishlist
Pentru acest produs beneficiezi de:

8Puncte de fidelitate

Livrare
in 24 ore

Plata
in rate

2ani
garantie

retur in
14 zile

Spune-ti parerea despre acest produs

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.