Aparat sudura SSG 110/45 REMS 250020

Produs profesional
transport
gratuit
34 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
La comanda
Cod
1111000268150
Brand
Rems
2.015,38 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere
Aparat sudura SSG 110/45  REMS 250020
O unealta eficienta si puternica pentru sudarea cap la cap.

Poate fi folosit oriunde, din mana sau pe un banc de lucru. Pentru tevi din plastic si fitinguri in PB, PE, PP, PVDF Ø ≤ 280 mm. Functie electronica de control al temperaturii.
Constructie: usor, manevrabil, sigur. Acoperire cu PTFE de inalta calitate, pentru a impiedica aderenta resturilor de plastic. Acoperirea PTFE asigura si o curatare usoara si o distributie ideala a temperaturii. Aluminiu turnat incorporat pentru rezistenta la coroziune si transfer termic indirect.
Temperatura reglabila 180-290 ° C, presetata pentru conductele din PE.  Lampa de control al temperaturii si lampa de control a puterii. Livrat cu suport stand.

Element de incalzire Ø 125 mm
Tevi Ø ≤ 110 mm
Putere 500 W
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review