Aspirator umed uscat 1000W 15L VC2012L Makita

Produs profesional
transport
gratuit
19 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000456427
Brand
Makita
1.189,88 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Aspirator umed uscat 15L VC2012L Makita

Caracteristici
Aspiratorul permite atasarea sculelor electrice la el! Sistem Push&Clean care permite curatarea semi­automata a cartusului filtrant pentru o functionare si durata de viata mai mare. Filtru din lana lavabila pentru utilizarea atat uscata, cat si umeda. Sistem de pornire automata atunci cand masina atasata este pornita. Cuva din inox cu o rezistenta sporita. Nivel de zgomot redus. Putere mare de aspirare. Aspirare umeda si uscata

Informatii tehnice
Volum net al rezervorului ­ uscat 15 l
Diametru furtun (ø) 32 mm
Volum net al rezervorului ­ umed 12 l
Clasă de absorbţie tip L
Putere 1.000 W
Putere aspirare 21 W
Debit de aspirație 3.600 l/min
Greutate (EPTA) (kg) 7 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review