Aspirator umed uscat 1380W 35L GAS35L AFC Bosch

transport
gratuit
48 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000484864
2.892,89 lei
?Pune o intrebare
Descriere

Aspirator umed uscat 35L GAS35L AFC Bosch
cod 06019C3200

Aspirator universal mobil cu curatare semiautomata a filtrelor

Caracteristici
Aspirator certificat, de siguranta, din clasa de praf „L“ conform standardului EU pentru o buna protectie a utilizatorului. Priza scule electrice pentru racordarea de scule electrice cu pornire si oprire automata inclusiv oprire intarziata pentru o utilizare si mai confortabila. Suporturi integrate pentru multiple accesorii, cablu si furtun direct la aspirator. Sasiu robust pentru transportul comod cu roti care nu lasa urme. Reglare fara trepte a puterii de aspirare la mufa pentru scule electrice. Previne incarcarea electrostatica prin functia antistatica a furtunurilor conductibile electric, disponibile ca accesorii. Oprire automata la atingerea nivelului maxim de lichid. L-BOXX-urile pot fi imbinate cu inchidere clic, ca solutie practica de transport si depozitare pentru utilizarile mobile. Putere permanenta de aspirare pentru un avans continuu de lucru prin curatarea automata a filtrului (AFC). Rezultate foarte bune la aspirare datorita turbinei de aspirare puternice de 1.200 W cu vacuum foarte puternic de pana la 254 mbari

* Bosch Heavy Duty (unelte pentru lucrari frecvente, solicitante): Bosch Heavy Duty - Putere, performanta si robustete redefinite!
* Sistem Click & Clean – 3 avantaje considerabile: O buna vizibilitate asupra suprafetei de lucru: Lucrati mai precis si mai rapid; Praful daunator sanatatii este extras imediat: Va protejeaza sanatatea; Mai putin praf: Durata de utilizare mai lunga a sculei si a accesoriilor
* Curatare foarte confortabila si simpla a filtrelor: datorita curataarii automate a filtrelor (la interval de 15 s), puterea de aspirare ramanand constanta pentru un avans de lucru continuu

Informatii tehnice
Putere de intrare max. 1,380 W
Putere nominala 1,200 W
Greutate 12.2 kg
Volum rezervor, brut 35 l
Volum rezervor, net 23 l
Volum rezervor, net apa 19.2 l
Clasa de praf aspirator universal: L
Clasa de praf filtru principal: M
Dimensiuni scula (latime) 450 mm
Dimensiuni scula (lungime) 515 mm
Dimensiuni scula (inaltime) 575 mm
Suprafata de filtrare 6,150 cm²
Flux de aer max. (turbina) 74 l/sec
Subpresiunea maxima (turbina) 254 mbari

Continut set
1 filtru-burduf plat din celuloza, duza pentru rosturi, sac de eliminare, cot de aspirare, set duze pentru podele, Furtun 5 m, Ø35 mm antistatic cu adaptor pentru scula electrica, 3 tuburi de aspirare placate cu crom (cu lungimea de 0,35 m si diametrul de 35 mm)

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review