Bocanci protectie cu bombeu din otel si lamela Fusion GTX S3 Elten

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
14 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110004323530
Brand
Elten
de la 810,39 lei
- +
Per
?Pune o intrebare
Descriere

Bocanci protectie cu bombeu din otel si lamela Fusion GTX S3 Elten
cod 63481

FUSION GTX S3 CI este un bocanc de protecție S3 din seria ELTEN BIOMEX PROTECTION ©. Manșeta inovatoare BIOMEX PROTECTION © stabilizează glezna în mișcarea sa naturală și o protejează de răsucire. Pielea nubuc hidrofobă este rezistentă la uzură, Cordura © este, de asemenea, foarte rezistentă la rupere și abraziune, precum și rezistentă la murdărie și apă.

Membrana climatică GORE-TEX respirabilă previne pătrunderea apei. Bombeul de oțel protejează degetele de la picioare de impact și presiune, în timp ce o talpă intermediară din oțel inoxidabil rezistent la coroziune oferă protecție la penetrare. Talpa exterioară VIBRAM® oferă stabilitate optimă și, datorită aranjamentului ergonomic al benzii de rulare, susține derularea piciorului în timpul mersului.

- Bocanc de protecție pentru exterior cu bombeu din oțel
- BIOMEX-PROTECTION © manșetă
- Membrana climatica GORE-TEX
- Talpă din CAUCI / PU VIBRAM®
- Material: piele nubuck (hidrofobă) / material textil CORDURA®

Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review