Bocanci protectie cu bombeu din otel si lamela Renegade GTX S3 Elten

Produs profesional
transport
gratuit
14 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110005737350
Brand
Elten
de la 850,85 lei
- +
Per
?Pune o intrebare
Descriere

Bocanci protectie cu bombeu din otel si lamela Renegade GTX S3 Elten
cod 5654

RENEGADE Work GTX black Mid S3 CI, din colecția LOWA Work, este o adevărată putere atunci când vine vorba de siguranță. Bocancul de protectie nu impresionează doar prin designul său sportiv, ci și în ceea ce privește siguranța.

Bombeul din oțel și lamela protejează împotriva surselor de pericol de sus și de jos. Pentru ca purtătorul să nu alunece, cizma este echipată cu o talpă exterioară RUBBER/PU VIBRAM ® certificată SRC, care asigură stabilitate chiar și pe suprafețe dificile.

Materialul superior din piele nubuc + textil este durabil și hidrofug și rezistă la cele mai dure condiții de exterior. Căptușeala interioară realizată dintr-o membrană GORE-TEX asigură întotdeauna un climat plăcut și echilibrat în pantof.

- Piele nubuck hidrofobizată/Material textil hidrofobizat
- Încălțăminte GORE-TEX Performance Comfort
- Limbă de burduf plină, căptușită
- Talpă cu incrustație pe toată lungimea LOWA
- Lamela intermediară nemetalică, rezistentă la penetrare
- Talpă din CAUCUC/PU VIBRAM® cu tehnologie MONOWRAP®
- Bombeu de oțel
- EN ISO 20345 S3 CI/HI/HRO/SRC, forma B

Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review