Bocanci protectie cu bombeu si lamela Anderson Loop S3 Elten

Produs profesional
7 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110004198800
Brand
Elten
de la 415,31 lei
- +
Per
?Pune o intrebare
Descriere

Bocanci protectie cu bombeu si lamela Anderson Loop S3 Elten
cod 66081

Indeplineste cerintele de performanta din categoria S3. Acesti bocanci sunt certificati HI (HEAT INSULATED (termoizolat)) protejand piciorul impotriva pierderilor de caldura. Sunt certificati HRO (HEAT RESISTANCE OUTSOLE (rezistenta la caldura talpa exterioara)) protejand talpa impotriva caldurii exterioare de contact. Limba complet captusita protejeaza importiva penetrarii murdariei si a punctelor de presiune. O buna stabilitate este asigurata de manseta superioara. Materialul reflectorizant integrat asigura o buna vizibilitate pe intuneric, lumina putina sau vreme nefavorabila. Cusaturi si sireturi rezistente la caldura ce asigura o rezistenta optima la flacara, protectie termica si rezistenta chimica. Protectia PU la degete protejeaza pielea superioara in zona degetelor de uzura prematura. Materialul din partea superioara a bocancului este format din piele de vaca, robusta si respirabila, foarte rezistenta la uzura. Captuseala din piele folosita la acest bocanc este permeabila la vapori si rezistenta la rupere. Bombeu ergonomic din otel ce oferta utilizatorului protectie impotriva impacturilor si a incarcarilor de presiune. Talpa cu echipament ESD ofera cel mai inalt confort posibil la un bocanc de protectie. Protectia la penetrare este oferita de o lamela fara metal ce permite o mai mare flexibilitate si confort sporit atunci cand se lucreaza in genunchi sau pe suprafete neregulate. Excelenta rezistenta la alunecare datorita profilului cu dubla densitate cauciuc/ PU

Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review