Bocanci protectie de iarna Joris GTX S3 Elten

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
10 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110003612880
Brand
Elten
de la 593,81 lei
- +
Per
?Pune o intrebare
Descriere

Bocanci protectie de iarna Joris GTX S3 Elten
cod 68461

Lucrul pe zăpadă și gheață iarna poate fi destul de greu. Aveți nevoie de încălțăminte de siguranță care să protejeze nu numai împotriva pericolelor normale din munca în aer liber, ci și împotriva temperaturilor extrem de scăzute. Precum bocancii de iarnă JORIS GTX S3 cu membrană climatică Gore Tex pentru un confort climatic optim! Materialul superior este realizat din piele de vacă rezistentă și piele nubuc hidrofobizată. O protecție a vârfului din PU în zona antepiciorului previne uzura prematură a pielii superioare. Membrana climatică respirabilă GORE-TEX pune capăt umezelii penetrante! Bombeul din oțel protejează bocancul de protecție ELTEN JORIS GTX S3 CI împotriva impactului și presiunii, iar protecția la penetrare este asigurată de talpa intermediară din oțel inoxidabil rezistent la coroziune. Important în sezonul rece: datorită materialului reflectorizant, poți fi văzut chiar și atunci când vizibilitatea este slabă. Talpa exterioară asigură o rezistență foarte bună la alunecare. Un alt avantaj: Acest cizme de siguranță de iarnă S3 este omologat pentru ajustări ortopedice în conformitate cu regula DGUV 112-191.

Ghete de siguranță ELTEN JORIS GTX S3 CI:
- Cizme de protecție de iarnă cu vârfuri din oțel
- Membrană climatică GORE-TEX respirabilă
- Talpă intermediară din oțel din oțel inoxidabil rezistent la coroziune
- Material: piele de vacă / piele nubuc hidrofobă

Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review