Bocanci protectie Nelson XXG GTX BLACK MID ESD S3 HI CI Elten

Produs profesional
12 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110005792701
Brand
Elten
de la 728,28 lei
- +
?Pune o intrebare
Descriere

Bocanci protectie Nelson XXG GTX BLACK MID ESD S3 HI CI Elten
cod 768691

Caracteristici
Lista avantajelor sale este lungă, dar fiecare se încadrează perfect în conceptul general al acestui bocanc de protecție. Material inteligent: se folosește un amestec de materiale de piele nubuck hidrofobă și material textil hidrofob. Natura se întâlnește cu sinteticul. Rezistent la uzură, rezistent la rupere și cu uscare rapidă. GORE-TEX Performance Comfort Footwear funcționează în căptușeala interioară. Material de înaltă tehnologie care face ca acest bocanc să fie rezistent la apă și respirabil. Condiții perfecte, indiferent de activitate, indiferent de vreme. De asemenea, talpa ține pasul bine: RUBBER plus PU, două straturi, unul pentru o rezistență excelentă la alunecare, celălalt pentru o amortizare perfectă. De asemenea, un capac de protecție din plastic, care formează un parapet împotriva impactului din exterior. Protecție fără metal în talpă împotriva pătrunderii de obiecte ascuțite, cum ar fi cuiele.

- Piele nubuc hidrofobizată/Material textil hidrofobizat
- Încălțăminte GORE-TEX Performance Comfort
- Limbă de burduf plină, căptușită
- Talpă incrustată pe toată lungimea ESD PRO neagră
- Talpa intermediara nemetalica, rezistenta la penetrare
- Talpă din CAUCUC/PU WELLMAXX GRIP
- Deget compozit
- EN ISO 20345 S3 HI/CI/SRC, forma B
- Miez de talpă fabricat din Infinergy® de la BASF
- Modelul NELSON XXG GTX black Mid ESD S3 HI CI, compatibil ESD, certificat SRC

Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review