Burghie pentru metal cobalt 5% Tolsen

Produs profesional
0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110004966900
Brand
Tolsen
de la 5,00 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Burghie pentru metal cobalt 5% Tolsen

Burghie Cobalt 5%
DIN 338

Realizate din aliaj de otel ce taie rapid M35 si 5% din cobalt, destinate in special pentru gaurirea inoxului sau alte materiale dure. Unghiul varfului de 135° si marginea de taiere permite gaurirea usoara fara utilizarea punctatorului. Datorita rezistentei aliajului la temperaturi ridicate, este ideal pentru forarea materialelor grele, cum ar fi din otel inoxidabil, rezistente la acizi, rezistente la caldura

Burghiele se pot folosi atat pe masini de gaurit stationare cat si pe masini de gaurit portabile. Este recomandat a se lucra cu racire corespunzatoare

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review