Burghie SDS Plus DeWalt

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110003569320
Brand
DeWalt
de la 12,97 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Burghie SDS Plus DeWalt

Descriere produs:

Alegeți burghiele SDS Plus DeWalt pentru a beneficia de o performanță superioară și o durată de viață îndelungată. Aceste burghie sunt fabricate cu carbură de calitate superioară și un design optimizat, asigurând o găurire eficientă și rapidă în diverse materiale de construcție.

Caracteristici principale:

  • Carbură de calitate superioară: Oferă o durabilitate excepțională, prelungind viața burghiului chiar și în cele mai dificile condiții de utilizare.
  • Design optimizat: Permite îndepărtarea eficientă a resturilor, asigurând găuriri curate și precise.
  • Versatilitate: Ideal pentru găurirea betonului, pietrei, cărămizii, țiglei și marmurei, adaptându-se perfect nevoilor diverse ale proiectelor dumneavoastră.
  • Compatibilitate: Burghiele SDS Plus se folosesc pe mașini de găurit rotopercutoare cu mandrină SDS Plus, asigurând o conectare rapidă și sigură.

Dimensiuni disponibile:

  • Diametru x Lungime totală / Lungime parte activă: [Exemplu: 10 mm x 160 mm / 100 mm]

Utilizare recomandată: Burghiele SDS Plus DeWalt sunt perfecte pentru profesioniști și amatori deopotrivă, oferind fiabilitate și performanță în fiecare proiect de construcție sau renovare. Folosiți-le cu încredere pentru găurirea eficientă a betonului, pietrei, cărămizii, țiglei și marmurei.

Alegeți calitatea și fiabilitatea DeWalt pentru a asigura succesul proiectelor dumneavoastră!

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review