Camera inspectie Camscope REMS 175111

Produs profesional
transport
gratuit
32 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000337139
Brand
Rems
1.908,76 lei
?Pune o intrebare
Descriere
Camera inspectie Camscope 175111 Camera endoscop cu transmisie de semnal radio, ideal pentru inspectii la un cost scazut.

Echipamentul REMS Camscope ofera fotografii si clipuri video excelente, din tevi sau gauri. Transmisie cu semnal radio. Cu slot de card MicroSD pentru inregistrarea fotografiilor si a clipurilor video.

Caracteristici
Este un echipament usor de manevrat, unitatea centrala si cablul au doar 0.45 Kg impreuna. Poate fi folosit oriunde, chiar si in zone foarte stramte. Carcasa din material plastic rezistent la impact, cu forma ergonomica. Comutator reglabil pentru controlul luminozitatii LED-urilor, din capul camerei de inspectie. LED rosu pentru indicarea starii de functionare. Foloseste baterii usor de gasit in comert, 4 buc 1.5V AA, LR6. Se pot folosi doua seturi de cabluri, diferite. Se poate conecta ca extensie, cablu de impingere 900 mm, pana la o lungime de 4.5 m.

Continut
Unitate de mana cu 4 baterii 1.5V AA LR6. Controller detasabil. Unitate cu transmitere a semnalului radio de 3.5 ",cu ecran color TFT-LCD. Card MicroSD de 2 Gb, conexiune USB, mufa de iesire video PAL/ NTSC cu acumulator Li-Ion 3.7V 1.2 Ah. Camera color 16mm cu lumina alba, reglabila si functie de focalizare fixa. Cablu de impingere 1 m. Oglinda, carlig, magnet, cablu USV, cablu video. Totul intr-o cutie solida.
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review