Capsator tapiter 6-TR45 Stanley

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000193193
Brand
Stanley
64,26 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Capsator tapiter 6-TR45 Stanley

Capsator mecanic pentru aplicatii uzuale si de bricolaj. Constructie robusta din otel, polishat. Fereastra de vizitare asigura vizibilitatea in magazia de capse si se poate identifica cand e necesara reumplerea. Incarcarea prin partea inferioara face alimentarea cu capse mult mai usoara. Maner cu sistem de blocare pentru inmagazinare rapida. Adancime capse 6, 8, 10 mm. Latime capse 11.3 mm

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review