Capsator tapiter tip ciocan 6-PHT150L Stanley

Produs profesional
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000513427
Brand
Stanley
147,56 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Capsator tapiter tip ciocan 6-PHT150L Stanley

Pentru prinderea rapida a stofelor, materialelor de izolatie pentru acoperis. Magazie cu capacitate mare (2 seturi de capse) pentru randament mai mare in munca. Maner acoperit in intregime cu cauciuc pentru a reduce nivelul vibratiilor si pentru a proteja mana. Constructie din otel pentru durabilitate sporita

Utilizeaza capse tip G
Marimi capse: 1/4 in (6 mm), 5/16 in (8 mm), 3/8 in (10 mm)
Lungime totala capsator: 305 mm

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review