Cazma cu coada 85 cm 61008

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000478191
Brand
Festa
36,77 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cazma cu coada 85 cm 61008

Cazma cu coada mai scurta, de 85 cm, ideala pentru lucrul in spatii inguste precum serele. Coada metalica, foarte durabila, cu sectiune transversala circulara si manson din burete, pentru o utilizare confortabila, antiderapanta si care va protejeaza mana de frig. Coada este sudata de partea de lucru, pentru o durabilitate crescuta. Manerul din capat, in forma de D, permite utilizarea chiar si fara manusa. Dimensiune lama 15,5 x 23,5 cm. Duritate 40HRC. Greutate 1.2 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review