Cazma cu coada fibra T-REX 15G004TOP

Am gasit alte produse care v-ar placea!
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000504586
Brand
Verto
109,36 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cazma cu coada fibra T-REX 15G004TOP

Cazma cu lungime totala de 1150 mm. Destinata in principal pentru gradini si lucrari de constructie. Capul este realizat din otel dur de inalta calitate, finisat drept. Cu o margine speciala indoita pentru a se sapa usor în pamantul inradacinat sau pietruit. Coada special creata din fibra de sticla ce mareste fiabilitatea uneltei. La capat este dotata cu maner din material plastic din doua materiale, ceea ce sporeste confortul uneltei. Cu armatura in locul cel mai vulnerabil la deteriorare (conectarea arborelui cu capul)

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review