Centura de lucru cu coarda PB-20

2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000010261
Brand
Mafcom
145,18 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Centura de lucru cu coarda PB-20
in conformitate cu EN 361 ᄎi EN 358

Setul contine
Centura de lucru/ pozitionare PB-20, coarda pozitionare universala LB-121, carabina AZ-002

Centura de lucru/ pozitionare PB-20
Centura de lucru pentru conditii de lucru complet sigure si confortabile. Destinata pentru prevenirea caderii de la inaltime in timpul lucrurlui pe stalpi, copaci si alte constructii. Este construita dintr-o chinga de poliamida , cusuta corespunzator si conectata cu doua inele de pozitionare metalice, catarama de inchidere, protector lombar cu forma ergonomica, inele mici din plastic pentru atasarea centurii cu scule. Greutate 670 g

Coarda pozitionare LB-121
Coarda de pozitionare este in conformitate cu EN354 - este utilizata ca si componenta a echipamentului de siguranta impotriva caderii de la inaltime. Confectionata din poliamida cu diametrul de 12 mm iar la capat are cusute bucle prevazute cu mansoane de plastic. Lungime 2 m

Carabina AZ-002
Carabina cu blocare dubla. Material otel cromat. Deschidere 17 mm. Conform EN 362

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review