Cheie reglabila 200 mm 03-018TOP

Produs profesional
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 3 ramase
Cod
1111000452054
Brand
Neo Tools
77,71 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cheie reglabila 200 mm 03-018TOP

Cheia reglabila tip "crocodil" permite deschidere intre 0-32 mm. In afara de functia sa principala, permite insurubarea / desurubarea rapida, ex. supape sau conexiuni cu suruburi cu cap pana la 16 mm. Datorita lungimii totale de 200 mm permite o manevrare usoara in spatii inchise, de ex. sub chiuveta la montarea bateriei. Instrumentele NEO satisfac cele mai inalte cerinte ale profesionistilor

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review