Cheie reglabila 300 mm 03-013TOP

Produs profesional
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000464255
Brand
Neo Tools
101,86 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cheie reglabila 300 mm 03-013TOP

Cheia reglabila forjata din otel crom-vanadiu durabil. Lungime cheie 300 mm. Deschidere falci 0-38 mm. Falcile cu deschidere paralela intarite sunt slefuite si polizate, gravate cu laser cu gradatii metrice pentru setarea rapida a referintelor repetabile. Abaterea capului de 22 °, directia optima de lucru selectata, otel CrV, DIN3117. Manerul ergonomic din plastic, acoperit cu material antialunecare, este rezistent la uleiuri si lubrifianti

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review