Ciocan cauciuc alb 90 mm 19295

14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000180766
Brand
Festa
46,80 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Ciocan cauciuc alb 90 mm cod 19295

Ciocan cauciuc cu coada metalica si maner cauciucat. Destinat in special pentru materiale delicate, in cazurile in care ciocanele de otel ar marca suprafata. Ofera o lovitura blanda, dar ferma, cu recul mic. Uz general, se foloseste pe scara larga pentru automobile, in industrie, bricolaj si camping. Material: cauciuc dur alb. Greutate 1.105 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review