Ciocan dulgher 0.6 Kg 25-046TOP

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000452375
Brand
Neo Tools
37,93 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Ciocan dulgher 0.6 Kg  25-046TOP

Ciocan de atelier este destinat în primul rand la baterea precisa a cuielor. Coada este realizata din fibra de sticla, un material extrem de rezistent la schimbarile de temperatura, umiditate si deteriorari mecanice. Maner cauciucat, cu forma ergonomica, asigura un nivel de confort superior in timpul activitatii. Partea plata forjata cu otel carbon de inalta calitate, oferind posibilitatea de a obtine o duritate mare a suprafatei. Certificatele TÜV Rheinland si realizarea acestuia in conformitate cu norma nemteasca DIN 7239 sunt o garantie de fiabilitate a produsului. Marca NEO indeplineste asteptarile profesionistilor

Detalii
Ciocan de dulgher: greutate cap ciocan  600 g, coada din fibra de sticla, (LxHxW) 327 x 170 x 27 mm, prindere din cauciuc, cap izbitor forjat si calit (H x L x W) 325 x 163 x 25 mm, DIN7293

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review