Ciocan fara recul 0.84 Kg 25-071TOP

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000459084
Brand
Neo Tools
41,41 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Ciocan fara recul 0.84 Kg 25-071TOP

Ciocan fara recul. Constructie solida, monolitica, asigura siguranta. Completarea interioara a capului este umplut cu boabe de plumb ce provoaca reactii de atenuare in timpul lovirii. Stratul de cauciuc protejeaza suprafata impotriva deteriorarii. Factura manerului face ca ciocanul sa nu alunece din mana. Garantia de inalta calitate si fiabilitatea produsului este certificata de TÜV Rheinland. Marca NEO indeplineste asteptarile profesionistilor

H 324 mm
L 100 mm
W  50 mm
Greutate cap ciocan 0.84 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review