Ciocan PVC 34 mm 19209

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000518262
Brand
Festa
49,15 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Ciocan PVC 34mm 19209

Ciocan pentru asamblari cu suprafata solida din nylon, diametru 34 mm, corp metalic, maner de inalta calitate din fibra de sticla securizat cu adeziv epoxidic, cauciuc TPR anti-alunecare de inalta calitate in zona de prindere

Potrivit pentru prelucrarea foilor metalice, a caroseriilor de masini, asamblarea diverselor componente. Suprafata puternica din nailon permite un impact suficient, dar in acelasi timp nu deterioreaza suprafetele prelucrate. Greutate cap ciocan 0,605 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review