Ciocan rotopercutor SDS+ 820W PH28X Milwaukee

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
transport
gratuit
27 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000515124
Brand
Milwaukee
1.636,25 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Ciocan rotopercutor SDS+ 820W PH28X Milwaukee
cod 4933396392

Caracteristici
Ciocan rotopercutor supradimensionat, puternic, ce dezvolta o energie de impact de 3,4 Jouli. Motor de 820 wati combinat cu o viteza optimizata de gaurire asigura o performanta de gaurire de neegalat. Functie Soft start cu pornire lenta pentru daltuire/gaurire de inalta precizie. Nivel redus de vibratii datorita designului ergonomic al manerului principal si al celui lateral. Mod percutie usoara pentru gaurire in materiale sensibile. Cea mai buna durabilitate din clasa sa datorita tehnologiei integrate cu bloc metalic în interiorul angrenajului. Suport perii rotativ (asigura aceeasi putere in ambele sensuri de miscare). Cuplajul de siguranta protejeaza atât aparatul cat si utilizatorul in cazul blocarii burghiului. Versiunea XE este echipată cu adaptor FIXTEC pentru schimbare rapida si mandrina fara cheie. Cablu 4 m

Informatii tehnice
Diametrul max. gaurire betonl (mm) 28
Diametrul max. gaurire lemn (mm) 30
Diametrul max. gaurire otel (mm) 13
Echipament standard: Adaptor FIXTEC cu mandrina fara cheie
Energie de impact (EPTA)(J) 3.4
Frecventa percutiilor (bpm) 0 - 4000
Furnizat in Kitbox
Greutate (kg) 2.9
Putere nominala (W) 820
Turatia in sarcina [rpm] 0 - 900
Vibratii daltuire nesigur (m/s²) 1.5
Vibratii daltuire (m/s²) 16
Vibratii gaurire (m/s²) 22

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review