Cleste autoblocant 225 mm 32D856TOP

1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000452566
Brand
Topex
44,03 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste autoblocant 225 mm 32D856TOP

Cleste fixator universal, cu autoblocare, cu lungimea de 225 mm si gama de lucru de 0-40 mm. Datorita clichetului se permite apasarea continua pe element. Realizat din otel crom vanadiu de inalta calitate, ce asigura o durata lunga de rezistenta a produsului. Maner ergonomic din plastic, acoperit cu material antiderapant garanteaza un nivel ridicat de confort

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review