Cleste buloane 610 mm 229718

1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000394941
Brand
Slovakia T
81,40 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste buloane 610 mm 229718

Aplicatii: Cleste pentru taiat suruburi, bolturi, tije filetate, fier beton, cabluri si alte materiale. Nu se folosește la tăiat sârme!
Material: Compozitie speciala pentru calire revenire, otel chrom-vanadium. Manerele sunt facute din tuburi  de otel vopsite electrostatic
Maner: maner ergonomic din plastic, anti-alunecare
Trasaturi: Lame anti-alunecare ce tin tijele metalice intre falci in timpul taierii. Marginile taietoare sunt tratate prin inductie durificata pentru precizie in taiere. Falcile sunt schimbabile si ajustabile. Parghiile speciale asigura o mare presiune pentru a taia cu minim de efort

Capacitate taiere material moale Ø 10 mm
Capacitate taiere material mediu Ø 8 mm
Dimensiuni 64 x 34 x 17.5 cm
Greutate 2.94 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review