Cleste cu clichet pentru furtun auto KEN5032860K CROM

Produs profesional
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000366580
Brand
Kennedy Industrial
92,82 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste cu clichet pentru furtun auto cod KEN5032860K CROM

Pentru prinderea cablurilor de frana flexibile, a tuburilor de carburant, furtunurilor de vidare si alte conducte de fluid. Permite realizarea operatiunilor de service fara a necesita drenarea sistemului. Marginile falcilor serate de uz intens asigura o prindere excelenta evitand totodata distrugerea furtunurilor. falcile pivoteaza si se autoniveleaza pentru a asigura prinderea paralela. Actiunea clichetului cu reglare fina permite inchiderea completa sau partiala a furtunurilor. Mecanismul de imbinare tine falcile pivotului fix in pozitie. Intreaga constructie este din otel cu finisaj rezistent la coroziune. Lungime 250 mm. Greutate 435 g

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review