Cleste cu lant pentru instalatii 2" MAF

1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000226266
Brand
Mafcom
80,92 lei
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste cu lant pentru instalatii 2" MAF

Se foloseste la tevi unde este necesara o prindere rapida si puternica. Pentru tevi cu diametru maxim 50 mm. Falci din otel special de scule cu finisare oxid negru anti-rugina. Falcile reversibile permit lucrul in ambele directii de rotatie, fara sa fie necesara retragerea uneltei. Lungime cleste 51 cm. Greutate cleste 3.33 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review