Cleste decablat automat 1.0-3.2 mm 01-520TOP

Produs profesional
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000464194
Brand
Neo Tools
102,34 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste decablat automat 1.0-3.2 mm 01-520TOP

Cleste de dezizolat automat, cu lungimea de 175 de mm, pentru sertizarea cablurilor cu dimensiunea intre 1 mm si 3.2 mm². Are lungime reglabila de scoatere a izolatiei. Falcile sunt realizate din otel aliat SK5 de inalta calitate, care ofera durabilitate pe termen lung a uneltei. Manerul realizat din doua tipuri de materiale, cu material antialunecare TPR si ABS sporeste confortul in timpul muncii. Clestele echipat cu un arc, care amelioreaza efertul depus de mana si usureaza munca cu unealta

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review