Cleste echilibrat roti 11-110TOP

Produs profesional
0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000458933
Brand
Neo Tools
28,08 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste echilibrat roti 11-110TOP

Cleste pentru plumbi de echilibrare roti cu ciocan pentru a monta greutarile ce echilibreaza rotile. Clestele are functia de taiat greutati si parghie, iar arcul interior pastreaza pozitia gata de lucru. Are un maner din cauciuc, reducand presiunea asupra mainii pe timpul functionarii. Lungime 250 mm

Vezi mai multe tipuri de Scule Auto.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review