Cleste presare radiala REMS Eco-Press 574000

Produs profesional
transport
gratuit
17 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000268174
Brand
Rems
1.018,64 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste presare radiala Model REMS Eco-Press  Cod 574000

Presa radiala manuala pentru efectuarea de imbinari prin presare a tevilor de plastic si din materiale compozite de 10-26 mm. Este foarte usor, comod si compact. Se utilizeaza falci de presare REMS. Brate tubulare articulate pentru confortul operatorului si diferite necesitati de aplicare a fortei. Falcile se asigura cu bolturi de blocare. Se livreaza in ambalaj protector (blister) din carton.


Produsul nu contine falci de presare. Acestea se comanda separat.
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review