Cleste rabitz 250 mm 01-160TOP

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000451941
Brand
Neo Tools
51,77 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste rabitz 250 mm 01-160TOP

Realizat din otel crom vanadiu de inalta calitate, asigurand viata lunga sculei. Manere ergonomice, din doua materiale, creste confortul in timpul functionarii. Calitatea uneltei o confirma certificatul TÜV si garantia de 25 de ani a producatorului. Marca NEO indeplineste asteptarile profesionistilor

Detalii
Cleste taiat rabitz, otel CrV, maner din bimaterial, certificat TÜV

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review