Cleste reglabil 250 mm 01-204TOP

Produs profesional
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000458094
Brand
Neo Tools
131,50 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste reglabil 250 mm 01-204TOP

Cleste pentru tevi cu lungimea de 250 mm si raza de deschidere a falcilor de 0-42 mm, cu pinion comun reglabil. Fabricat conform normei DIN 8976. Otelul crom vanadiu de inalta calitate asigura o durata lunga de viata clestelui. Manerele ergonomice, realizate din doua materiale, sporesc confortul muncii. Calitatea instrumentului o confirma certificatul TÜV si garantia de 25 de ani a producatorului


Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review