Cleste reglabili tevi 250 mm cu falci drepte 17084

Am gasit alte produse care v-ar placea!
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000561459
Brand
Festa
37,72 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste reglabili tevi 250 mm cu falci drepte 17064

Reglarea rapida si precisa a deschiderii falcilor, cu o mana, la atingerea unui buton. Din otel CrV calit. Falci plate - partea superioara a stiftului pentru o mai buna reglare la prindere, potrivit pentru fitinguri. Manere cu acoperire moale, antiderapanta, pentru un confort mai bun la locul de munca. Greutate 0.361 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review