Cleste suedez 1.5" 420 mm tip 90 grade 17076

Am gasit alte produse care v-ar placea!
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000561442
Brand
Festa
42,48 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste suedez 1.5" 420 mm tip 90 grade 17076

Aplicatii: Se utilizeaza la conducte, bolturi si piese de lucru plate, in special pentru utilizarea in industria instalatiilor
Material: Compozitie speciala pentru calire revenire. Otel chrome-vanadium, tratament termic complet. Dintii sunt tratati prin inductie
Trasaturi: Falci reglate la 90 grade. Cu dinti impotriva directiei de rotatie. Piulita de ajustare cu protectie la desurubare. Reglare rapida si usoara a distantei falcii. Deschidere maxima falci 40 mm.
Greutate 1.172 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review