Cleste Suedez 1" tip S 02-121TOP

Produs profesional
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000451989
Brand
Neo Tools
74,85 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste Suedez 1" tip S 02-121TOP

Cheie pentru tevi S realizata in conformitate cu norma DIN 5234. Falcile forjate din otel de inalta calitate crom-vanadiu, slefuite si lustruite. Acoperite cu maner anti-alunecare, se potriveste confortabil in mana si faciliteaza o prindere puternica. Calitatea uneltei este certificata de TÜV si garantia de 25 de ani a producatorului. Marca NEO indeplineste asteptarile profesionistilor. Lungime 330 mm. Greutate 0.9 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review