Cleste taiat cablu cu clichet 250 mm 01-516TOP

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
7 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000458148
Brand
Neo Tools
435,54 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste taiat cablu cu clichet 250 mm 01-516TOP

Cleste pentru cabluri de cupru si aluminiu cu lungimea de 250 mm, cu clichet. Falci întarite pot taia la un diametru maxim de 32 mm. Aliajul de otel de inalta calitate asigura o durabilitate pe termen lung a falcilor. Manerul ergonomic, din cauciuc, sporeste confortul muncii. Calitatea instrumentului o confirma certificatul TÜV si garantia de 25 de ani a producatorului

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review