Cleste taiat cablu cu clichet 95 mm J95 MAF

transport
gratuit
16 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000498557
Brand
Mafcom
998,99 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste taiat cablu cu clichet 95 mm J95 MAF

Taierea cablurilor armate de CU/AL sau a cablurilor de comunicatie cu diametre mai mici de 95 mm

Cleste de taiat cablu cu clichet usor de manevrat si fara efort. Lamele sunt fabricate din otel special de inalta rezistenta, tratate termic pentru a asigura o durata lunga de viata. Lamele se pot ascuti sau inlocui usor. Manerul poate fi extins in functie de necesitate. Nu se foloseste pentru taierea otelului sau a cablurilor cu inima de otel

Dimensiune
450*250*55
630*250*55
Greutate 5.2 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review