Cleste taiat cablu otel 190 mm 01-512TOP

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000458131
Brand
Neo Tools
45,10 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste taiat cablu otel 190 mm 01-512TOP

Cleste pentru sarma si cabluri de otel, cu lungimea de 190 mm. Falcile intarite taie sarma de otel cu un diametru maxim de 1.5 mm si cablurile de otel pana la un diametru maxim de 4.0 mm. Otelul crom vanadiu de inalta calitate asigura o durabilitate pe termen lung a falcilor. Maner ergonomic, acoperit cu PCV sporeste confortul in timpul muncii

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review