Cleste cu varf ascutit 200 mm 17011

Produs profesional
0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000332622
Brand
Festa
26,13 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste cu varf ascutit 200 mm cod 17011

Aplicatii: Cleste de uz general pentru prinderea si tinerea in zone greu accesibile, precum si pentru taierea sarmelor moi si medii
Material: Compozitie speciala pentru calire revenire. Otel special de scule de inalta calitate, tratament termic complet. Finisaj mat crom durabil.
Maner: Maner ergonomic multi-component, anti-alunecare. Cu umeri de protectie.
Trasaturi: Marginile taietoare sunt tratate prin inductie durificata pentru precizie in taiere. Articulatii cu nituri din otel. Falci de prindere zimtuite. Standard DIN / ISO 5745

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review