Compas de suprafata KEN5184300K CROM

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
4 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000165732
Brand
Kennedy Industrial
248,71 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Compas de suprafata KEN5184300K CROM
Folosit pentru realizarea unor linii paralele cu o margine sau canelura clara, si de asemenea pentru marcarea centrului barelor rotunde. Baza prelucrata, doi piloni, un ac de trasat cu doua capete si un accesoriu ajustabil pentru tinerea acelor de trasat pana la un diametru de 1/4" pe pilon. baza are o canelura in V prelucrata, spre a fi folosita la tevi si bare rotunde si doua bolturi sustinute prin frictiune folosite ca ghidaj la deplasarea pe marginea clara sau pe canelura. Unghiul pilonului poate fi ajustat cu ajutorul unui surub striat. Livrat cu doi piloni. Dimensiuni de baza 78 x 58 mm. Inaltime piloni 230 si 305 mm. Greutate 1.5 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review