Cos cumparaturi
TOTAL: 0,00 lei
(TVA inclus)

Cutter 18 mm 611182

Cutter 18 mm 611182
Cutter 18 mm 611182

Cutter 18 mm cod 611182

Pentru taierea de carton, materiale textile, plastic, piele, si diferite alte materiale. Mecanism de auto - blocare pentru mai multa securitate. Mecanism de auto-alimentare. Sina suport pentru lame, din metal

Recomandari utilizare cuttere
Asigurati-va intotdeuna ca lamele sunt corect asezate in cutter. - Nu lasati niciodata un cutter cu lama expusa nesupravegheat. - Utilizati intotdeuna lame ascutite. O lama uzata necesita mai multa forta si exista riscul de a scapa cutterul din mana. Schimbati lama intotdeuna cand aceasta incepe sa rupa in loc sa taie. - Tineti-va mana intotdeuna departe de linia de taiere. - Cand efectuati taieturi pe o suprafata joasa, stati sau ingenuncheati de o parte si de alta a liniei de taiere. - Cand faceti taieturi pe o suprafata plata, intotdeuna trageti cutterul spre dumneavoastra. Miscarea de tras este mai puternica decat cea de impins, iar riscul de a aluneca cutterul din mana este mai mic. - Cand folositi un dreptar pentru a ghida o taietura, tineti mana libera departe de linia de taiere. Asigurati-va ca dreptarul este suficient de gros incat cutterul sa nu sara peste margine si sa va taie. Nu indoiti lama incercand sa deschideti cutii sau alte obiecte. Lamele sunt fragile si se pot rupe usor. - Cand folositi cutterul pentru a taia un strat gros de materiale, aveti rabdare - faceti mai multe treceri si taiati tot mai adanc cu fiecare trecere. - Protejati-va ochii purtand ochelari de protectie atunci cand lucrati.

  • Brand: Beast Tools
  • |
  • Cod: 1111000255877

In stoc

4,75 lei 3,99 lei + TVA
Cutter 18 mm 611182 is available for purchase in increments of 1
Buc
Adauga la wishlist
Pentru acest produs beneficiezi de:

1Puncte de fidelitate

Livrare
in 24 ore

Plata
in rate

2ani
garantie

retur in
14 zile

Spune-ti parerea despre acest produs

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.