Derulator furtun aer comprimat 12x8mm 10m 15Bar KD1460 Kraft&Dele

3 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 3 ramase
Cod
1111000628145
Brand
Kraft&Dele
162,44 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Derulator furtun aer comprimat 12x8mm 10m 15Bar KD1460 Kraft&Dele

Furtun pneumatic din PVC flexibil. Această compoziție a produsului asigură un flux etanș de aer și lichid la presiuni statice ridicate. Furtunul poate fi folosit ca accesorii pentru compresoare, scule pneumatice, mașini de spălat cu presiune și alte echipamente care necesită rezistență la presiune ridicată.

Caracteristici:
- suport de perete detașabil
- bobina automata de furtun
- manopera excelenta
- rezistenta la presiune ridicata

Lungime: 10m
Conector rapid: 1/4"
Presiune: 8 bar/24 bar
Greutate: 3,6 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review