Disc diamantat segmentat 230X2.5X30/25.4 Beton armat ONYX 3D

8 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000418906
Brand
Diatech
472,43 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Disc diamantat segmentat 230X2.5X30/25.4 Beton armat ONYX 3D
cod OX230SZ

Cea mai nouă tehnologie în procesul de fabricație a discurilor diamantate constă în poziționarea controlată a cristalelor de diamant artificial în materialul de prindere. În segmentele obişnuite, bucăţile de diamant sunt prezente în poziţii aleatorii. Un indicator clar de performanță a discului este cantitatea de diamant din segmente. Prin tehnologia 3D, avem posibilitatea să construim segmente cu cea mai mare cantitate de diamant, aranjat în materialul de prindere într-o ordine bine definită. Datorită construcției unice, la suprafața de tăiere a discului se află în acțiunea tot timpul o cantitate constantă de diamant, ajungând astfel la o performanță excepțională.

Diametru interior [mm] 22,2
Număr segment [buc] 16
Înălțime segment [mm] 10
Segment pulmonar [mm] 37
Segment Grosime [mm] 2,5
Diametru [mm] 230
Greutate 0,67 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review