Disc diamantat segmentat 400X3.2X30/25.4 mm Beton+Asfalt COMBO STAR

15 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000436412
Brand
Diatech
886,60 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Disc diamantat segmentat 400X3.2X30/25.4 mm Beton+Asfalt COMBO STAR
cod CM350SR

Discurile din categoria Road sunt destinate exclusiv utilizării cu mașini autopropulsate de tăiat rosturi. Road Combo oferă soluția optimă pentru tăierea asfaltului și a betonului cu același disc. Aplicația cea mai des întâlnită este tăierea asfaltului împreună cu un strat de beton care se află desubt, dar se folosește cu succes și la intervenții rapide, unde nu se cunoaște dinainte tipul materialului ce urmează să fie tăiat. Segmentele sudate cu laser au înălțimea de 12mm. Gama Combo Star este destinat adevăraţilor profesionişti. Cap de serie în categoria sa, față cu brio chiar și celor mai solicitante lucrări.

Diametru interior [mm] 30/25,4
Număr segment [buc] 24
Înălțime segment [mm] 12
Segment pulmonar [mm] 40
Segment Grosime [mm] 3,2
Diametru [mm] 350
Greutate 1,80 kg

Link-uri utile
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review