Disc diamantat Turbo 230X2.6X22.2 mm Materiale constructii MAXON TURBO CLASSIC

1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000413307
Brand
Diatech
107,09 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Disc diamantat Turbo 230X2.6X22.2 mm Materiale constructii MAXON TURBO CLASSIC
cod MT230C

Recomandat pentru tăiere de beton, cărămidă și materiale generale de construcții, la fel ca modelul Classic Segmentat. Diferențele constă în două aspecte generale. Datorită segmentelor turbo, acesta taie mai rapid. În plus, este mai eficient și mai sigur în cazul unor contact cu metale (armătură) în materialele tăiate. Pentru tăierea betonului dur, cu armaturi, recomandăm modelul Diatech Gepard.

Diametru interior [mm] 22,2
Înălțime segment [mm] 7
Segment Grosime [mm] 2,6
Diametru [mm] 230
Greutate 0,64 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review