Disc diamantat Turbo pentru portelan dur si gresie dura 230X25.4 mm DXDY.XTURBO.230.25

5 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000546302
299,88 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Disc diamantat Turbo pentru portelan dur si gresie dura 230X25.4 mm DXDY.XTURBO.230.25

Diametru disc ext./int.: 230x25.4
Inaltime segment: 10 mm. Grosime segment: 1,6 mm

Calitate: Premium - grad de calitate - durata de exploatare foarte buna.
Pentru: gresie portelanata foarte dura, placi ceramice, placi, granit dur, marmura.
Taiere: cu apa

Descriere: Segment continuu cu un design nou combinat cu diamantarea de calitate superioara garanteaza o taiere precisa, curata si fina. Asigura o taiere foarte rapida si o durata buna de viata chiar si cand este folosit la materiale foarte dure precum gresia portelanata. Excelent pentru suprafete delicate, asigura o taiere fara aschiere. Cu miez din otel armat pentru minimul de vibratii.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review