Dispozitiv taiat faianta 400 mm Basic Plus 36240

Produs profesional
6 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000212511
Brand
Festa
354,62 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Dispozitiv taiat faianta 400 mm Basic Plus 36240
Posibilitatea de ajustare pentru mana stanga. Posibilitatea de rupere a placii ceramice in orice punct datorita noului sistem unghiular dintre rola taietoare si piciorul de rupere. Sina de alunecare este ovala, placata cu crom, iar baza este din otel pentru rigiditate maxima. Piciorul de rupere este mare pentru a taia placa ceramica cat mai usor. Rola taietoare de 15 mm diametru. Parapet diagonal inclus. Usor de transportat, se livreaza in cutie de plastic

Poate taia placi ceramice cu lungimea de 400 mm. Dimensiune placi pentru taiere pe diagonala 28x28 cm. Rola taietoare Ø15x6x1,5 mm. Grosime taiere 4-12 mm. Greutate 3.5 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review