Dispozitiv magnetic pentru verificare unghi KEN5977500K

Produs profesional
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000572745
Brand
Cromwell Tools
33,32 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Dispozitiv magnetic pentru verificare unghi KEN5977500K

Dispozitiv pentru verificarea unghiurilor - baza magnetica
Poate fi folosit in mod independent pentru verificarea rapida sau pentru transformarea unei rulete sau a unui echer intr-un dispozitiv pentru verificarea unghiurilor. Magnet ceramic integrat de mare rezistenta cu canelura in forma de V pentru utilizare pe bare si tevi.

Acutatete +-0.5%
Pentru obtinerea celui mare marte grad de acuratete, se recomanda atasarea dispozitivului pe o ruleta metalica sau echer cu ajutorul magnetului sau suruburilor

Aplicații tipice
• Prelucrarea lemnului
• Instalarea mochetei
• Instalatori
• Constructii

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review